Fragt fra: 395,-

Telefonen åbner kl 08:00

Grundet en opdatering i Google Chrome browseren, kan du opleve at hjemmesiden kører langsomt eller slet ikke svarer. Oplever du dette, bør du genåbne vores hjemmeside i en anden browser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

OK, LUK BESKED

Vinduer efter dine mål

Vinduer hos Vinduesgrossisten

Ved køb af trævinduer, træ alu vinduer og PVC elementer med dreje kip hos Vinduesgrossisten, kan du få en god kvalitet der passer til netop dit formål. Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne her hos os.

Det mest solgte er et topstyret vindue med 2 eller 3-lags glas. Gå blot på opdagelse i vores store sortiment her på siden og vælg billige vinduer fra vor egen fabrik.

Vær selv med til at designe dine vinduer og døre

Vi fremstiller billige vinduer og døre specifikt ud fra de mål, du giver os. Det betyder, at du kan være med på sidelinjen, når elementerne skal strikkes sammen, så produktet lever fuldt ud op til dine krav og forventninger. Du er således i stand til at sætte dit helt eget præg på det færdige resultat. Du bestemmer også selv, om ruderne skal laves i almindeligt klart glas eller matteret sandblæst glas.

Vinduesgrossisten lytter til dig og giver dig også gerne rådgivning. Dette gør, at du får dine vinduer i et materiale og design, lige som du foretrækker det.

Vinduer hvor sikkerheden er i top

Ud over at vi leverer vinduer og døre i absolut topkvalitet, har vi også sikret vores vinduer så det bliver umådelig svært at være indbrudstyv i hjem, hvor Vinduesgrossisten har leveret elementerne. Sikkerhedspakken, som i øvrigt er gratis, indebærer sikkerhedsbeslag, punkt limede ruder og sikkerhedslåse til vores døre. Vinduet kan endvidere fås med sikkerhedsglas, der gør det endnu vanskeligere for tyven.

Med vores sikkerhedspakke kan du altid føle dig sikker. Der er linet et stærkt forsvarssystem op til lejligheden, når du skal i byen eller på ferie hen over sommeren.

Palævinduer og bondehusvinduer

Du kan vælge vinduer med og uden sprosser. Vinduesgrossisten tilbyder palævinduer og bondehusvinduer, altså også kaldet sprossevinduer i høj kvalitet og måske de billigste palæ og bondehusvinduer på markedet. Et sprossevindue er et smukt sidehængt vindue med 2 eller flere glasfelter per fag. Sprossevinduet ses oftest anvendt ved ældre boliger som eksempelvis patriciervillaer og murermestervillaer.

Du kan vælge mellem træ, træ/alu og plast, men inden du vælger hvilket materiale dine nye sprossevinduer, skal du beslutte om de skal være vedligeholdelsesfrie. Træ/alu og plast vil være det rette valg for minimal vedligeholdelse. Du skal overveje om disse materiale passer til din boligs udseende.

Hvilken sprossetype skal jeg vælge?

Vi anbefaler altid energisprosser. Energisprosser er det energivenlige valg, da sprosserne er pålimet glasset. Det betyder, at glasset i dine palævinduer, vil bestå af ét glasfelt i stedet for flere. Dette vil ikke være tilfældet, hvis du vælger gennemgående sprosser, da gennemgående sprosser deler glasset op i flere felter.

Gennemgående sprosser giver dig mulighed for, at få monteret forskellige typer af glas. Eksempelvis sandblæst glas i de nederste glasfelter og klar glas i de øverste.

Hvilket glas skal jeg vælge til mit badeværelsesvindue?

Såfremt du ikke ønsker, at nogen kan kigge ind i dit badeværelse, bør du bestille dit palævindue med sandblæst glas eller cotswold glas. Sandblæst glas har en matteret overflade, mens cotswold glas har et mønster af vertikale streger.

Begge glastyper giver et fint lysindfald.For yderligere information, beder vi dig se under sidehængte vinduer hvor vi omtaler de fleste muligheder vi kan tilbyde dig. Hvis der er spørgsmål du ikke kan få besvaret dem via hjemmesiden, er vi klar ved telefonerne.

2 eller 3 lags glas i mine vinduer?

Til Energi A huse eller til store vinduespartier, anbefaler vi 3 lags glas. Til øvrige boliger anbefaler vi 2 lags glas, da tilbagebetalingstiden på 3 lags blive for lang.

BR20 foreskriver at der benyttes 3-lags glas energi A. De regler der gælder er pt. 2 lags glas efter BR18 – energi B glas og det er også vigtigt at fortælle at men selvfølgelig spare energi ved at benytte 3 lags glas i stedet for 2 lags glas.

Flere gode grunde til at vælge Vinduesgrossisten

Hvis du bestiller dine nye vinduer hos Vinduesgrossisten er du garanteret produkter af højeste kvalitet. Vores produkter er desuden designet med dine ønsker i højsædet. Vinduerne skal passe perfekt ind i dit hjem, og derfor er vi opmærksomme på de allermindste detaljer i processen.

Hvis du køber vinduer eller andet hos os, giver vi ti års garanti på alle vores produkter. Dette er din sikkerhed for, at vi dækker skaderne ved eventuelle fremtidige skader i hele Danmark.

Kontakt os

Hos Vinduesgrossisten gør vi en stor dyd ud af at levere en god kundeservice med personlig vejledning, så du kan føle dig tryg gennem hele processen når du skal vælge vinduer.

Læs mere på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.