Fragt fra: 395,-

Telefonen åbner kl 08:00

Grundet en opdatering i Google Chrome browseren, kan du opleve at hjemmesiden kører langsomt eller slet ikke svarer. Oplever du dette, bør du genåbne vores hjemmeside i en anden browser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

OK, LUK BESKED

Spar plads med skydedøre i dit hjem

Vil du let kunne åbne op til terrassen eller ud til udestuen? Uden at døren skal være i vejen eller hele tiden lukkes i på grund af vind og vejr? Så skal du kigge nærmere på en skydedør. Vores løsninger er diskrete, elegante og optager ikke nogen unødvendig plads i din bolig. De er ideelle til at bruge som dør til terrassen eller til udestuen. Til forår og sommer kan du let trække døren til side og lade den stå der hele dagen, så børnene eller hunden kan rende ind og ud uden besvær. Når du selv skal ind efter tilbehør eller kød til grillen, kan du også let gå ind og ud, uden hele tiden at skulle åbne og lukke døren.

Alle vores skydedøre i træ og skydedøre plast kører på en speciel skinne, der gør, at din dør kører let og helt uden besvær fra side til side. Når døren er kørt til side, er det som om den slet ikke er der. Vores løsninger er derfor både smarte og pladsbesparende. Alle døre leveres samlet og er derfor klar til at blive monteret med det samme. Er du klar til at spare plads i din bolig og få en langt mere funktionel løsning?

Få kvalitets skydedør efter mål

For at tilpasse vores kvalitetsprodukter til lige netop din bolig kan du selvfølgelig få din skydedør på mål efter dit valg. Det eneste det kræver, er at du foretager opmåling af den karm, som din dør skal placeres i. Når du tager mål, skal du måle hulmålets højde og bredde samt karmmålet. Karmmålet er 2,5 cm mindre end dit hulmål. Du kan finde en mere udførlig vejledning til opmåling af din karm her på siden.


Inden du bestiller din nye dør til din bolig, skal du også overveje følgende:

Hvilket materiale ønsker du?

Er du klar til at vedligeholde din dør, eller ønsker du en dør, der ikke kræver særlig meget vedligeholdelse? Så skal du vælge skydedøre i træ /alu eller en i plast. Men overvej også gerne, hvordan disse materialer vil passe ind i din boligs indretning. Lige meget hvilke materialer du bestiller din nye dør i, er den altid produceret med materialer af højeste kvalitet. Vores træ er som udgangspunkt knastfrit træ, men du kan tilrette dit valg yderligere, når du bestiller dit produkt.

Hvilken åbningsretning skal din dør have?

Skal døren køre mod højre eller venstre, når du åbner den? Den retning du vælger, vil altid være fra den udvendige side af døren. Så når du skal vælge dette, så forestil dig blot, at du står udenfor og skal åbne døren. Tænk over hvad der vil være nemmest og mest behageligt for dig.

Vil du have 2 eller 3 lags glas i din dør?

Det kan være fordelagtigt at vælge 3 lags glas, når det drejer sig om en skydedør udvendig. På den måde sikrer du nemlig, at du får den mest energivenlige løsning. Hvis det drejer sig om en dør ud til din udestue, hvor det ikke er en udvendig dør, kan du som et billigere alternativ vælge en dør med 2 lags glas.

Skal der være et dobbelt spændstykke på din dør?

Du kan vælge et dette, hvis du ønsker, at din dør skal have et mere traditionelt udtryk. Det gør ikke som sådan døren mere robust, men er en detalje, der kan tilføjes for udseendets skyld.

Køb kvalitetsløsninger ved Vinduesgrossisten

Vores løsninger her ved Vinduesgrossisten er indbegrebet af høj kvalitet og fornuftige priser. Vi tilbyder derfor prismatch på alle vores døre og vinduer. Kontakt også derfor gerne, hvis du har fundet dit vindue eller din dør billigere ved en anden dansk forhandler. Udover det har vi også 10 års garanti på alle vinduer og døre i træ, 10 års garanti på alle vinduer og træ/alu skydedøre og 5 års garanti på maling – forudsat varerne er leveret i Danmark. Kontakt os gerne, hvis du har brug for vejledning omkring skydedøre eller andre af vores produkter.