Fragt fra: 395,-

Telefonen åbner kl 08:00

Grundet en opdatering i Google Chrome browseren, kan du opleve at hjemmesiden kører langsomt eller slet ikke svarer. Oplever du dette, bør du genåbne vores hjemmeside i en anden browser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

OK, LUK BESKED

Skråvinduer uden opluk til gavlen

Skråvinduet et et fastkarmvindue og er meget velegnet til gavlen i dit hjem, uanset hvilken hældning taget har. Den ene eller begge sider af vinduets karm kan flugte tagets hældning. Fastkarmsvinduer er vinduer med fast karm, hvilket betyder at vinduet ikke kan åbnes. Fastkarmsvinduer er velegnede til bygninger med store vinduespartier, hvor man ønsker at udnytte det naturlige lysindfald eller udsigten i gavlenden af huset fuldt ud – eksempelvis til panorama vinduer i bygninger nær havet eller skoven.

Guide til bestilling af skråvinduer

Her kan du læse nogle af de spørgsmål som vi modtager, når vores kunder skal bestille fastkarmsvinduer/skråvinduer

  1. Hvilket materiale skal jeg vælge?
  2. Hvordan tager jeg mål til mit vindue?
  3. Hvilken sprossetype skal jeg vælge?
  4. 2 eller 3 lags glas?
  5. Skal jeg bestille med eller uden not?
  6. Skal mit vindue have en udluftningsventil?

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Du kan altid vælge mellem træ, træ/alu og plast, men inden du tager en beslutning om materiale, bør du overveje følgende. Hvis minimal vedligeholdelse er vigtigt, så er træ/alu eller plast muligvis det rette valg for dig. Dog er det ikke sikkert, at disse materialer passer dig, hvis du personligt ønsker et skråvindue i træ. Uanset hvilket materiale der passer dig bedst tilbyder vi 10 års garanti på alle vores standard produkter.

Hvordan skal jeg tage mål til mit skråvindue?

Først skal du finde hulmålets bredde og højde. Det gør du ved at måle udvendig – fra mursten til mursten. Du bør måle efter flere steder, da væggen kan være skæv.

Dernæst skal du trække 2,5 cm fra de mindste mål på hul målenes bredde og højde.

Når du har fratrukket 2,5 cm, har du karmmålet.

Du kan f eks finde pris pr stk, ved at taste karmmålet ind i prisberegneren, eks. 120 cm bredden og 50 cm højde.

Hvilken sprossetype skal jeg vælge?

Vi anbefaler som standard altid energisprosser, det er det energivenlige valg. Sprosserne er pålimet glasset, hvilket betyder, at glasset består af ét stykke glas. Hvis du vælger gennemgående sprosser, består de enkelte glasfelter af separate stykker glas.

Gennemgående sprosser giver mulighed for, at få forskellige glastyper i dit vindue. F.eks. kan du vælge sandblæst glas i de nederste felter og almindeligt klart glas i de øverste. Hvis du ønsker dette, bedes du kontakt os for et tilbud, da dette ikke kan vælges i vores prisberegner. Sprosserne i et vindue i træ er udvendigt i alu og indvendigt i træ.

Skal jeg vælge 2 eller 3 lags glas?

Begge rudetyper lever op til det nuværende bygningsreglement – derfor kan du trygt vælge både 2 eller 3 lags glas. Vi anbefaler dog kun 3 lags glas til store vinduesarealer eller hvor huset er isoleret som et Energi A hus, da det ellers kan tage mange år at tjene den ekstra pris hjem.

Skal jeg bestille mit vindue med eller uden not?

En not er en udfræsning i karmen, som kan lette monteringen af vinduesplade og lysning. Du kan både vælge at få not i bunden, sider og top samt hele vejen rundt. En not er dog ikke nødvendig, da både lysning og vinduesplade kan monteres uden hjælp af not.

Er du i tvivl om, du bør bestille med eller uden not, kan du spørge din tømrer om, han foretrækker med eller uden not.

Skal jeg bestille med eller uden udluftningsventil?

Du kan ikke få en udluftningsventil i et skråvindue, da vinduet kun består af glas og karm. Derved kan ventilen ikke monteres. Hvis dit fastkarmsvindue får en ramme monteret, kan det dog lade sig gøre. En ramme er den del af vinduet, der indrammer glasset og er den bevægelige del i et oplukkeligt vindue. Hvis du ønsker det, bedes du kontakte os, så kan vi give dig en pris på dette. Vær dog opmærksom på at lysindfaldet bliver mindre, hvis du vælger at få dit vindue med ramme. Udluftningsventil eller ikke, så kan du kun få effektiv udluftning ved at åbne vinduer eller døre.