Fragt fra: 395,-

Telefonen åbner kl 08:00

Grundet en opdatering i Google Chrome browseren, kan du opleve at hjemmesiden kører langsomt eller slet ikke svarer. Oplever du dette, bør du genåbne vores hjemmeside i en anden browser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

OK, LUK BESKED

Dobbelt Terrassedør

En dobbelt terrassedør giver dig et skønt udsyn over haven eller terrassen og tillader masser af lys at trænge ind. Vores dobbelte terrassedørs priser er meget konkurrencedygtige, og vi kører løbende tilbud på dem. En dobbelt terrassedør bør være af god kvalitet, da den i løbet af et år benyttes mange gange. Vores dobbelte terrassedøre fås både med og uden sprosser og i træ, træ/alu og plastik. Vi kan levere dobbelte terrassedøre i flere smukke modeller og i en lang række aktuelle farver.

Bemærk: Knastfrit træ er forvalgt som standard. Vil du have din dobbeltdør i et andet materiale, kan du tilrette det, når du har valgt en dobbelt terrassedør nedenfor.

Guide til bestilling af dobbelt terrassedør

 

Oversigt over indhold:

 1. Hvilket materiale bør jeg købe min dobbelte terrassedør i?
 2. Hvordan tager jeg mål til min nye dobbelte terrassedør?
 3. Hvad er min dørs åbningsretning?
 4. Energisprosser eller gennemgående sprosser?
 5. Skal min dobbelte terrassedør have en lås?
 6. Kan jeg børnesikre min dobbelte terrassedør?
 7. Skal min dobbelte terrassedør have en bremse?
 8. Skal min dobbelte terrassedør have et udvendigt håndtag?
 9. Gør et dobbelt spændstykke min dobbelte terrassedør mere robust?

 

Hvilket materiale bør jeg købe min nye dobbelte terrassedør i?

Hvilket materiale du bør vælge afhænger af flere ting. Besvar nedenstående spørgsmål og bliv klogere på, hvad der vil være det rigtige valg for dig.

 1. Ønsker jeg minimal vedligehold?
 2. Er det vigtigt for mig, at min bolig ikke ændrer udtryk?
 3. Hvad må min dobbelte terrassedør koste?

Træ/alu og plast er det oplagte valg, såfremt minimal vedligehold er vigtigt for dig. Disse materialer er dog oftest de dyreste. Derudover er det ikke sikkert, at de vil passe til din boligs udtryk. Bor du eksempelvis i en ældre patriciervilla, er det muligt, at træ vil give dig et flottere slutresultat.

 

Hvordan tager jeg mål til min nye dobbelte terrassedør?

 1. Det første mål du skal finde, er terrassedørens hulmål.
 2. Hulmålet finder du ved at måle fra mursten til mursten – fra udvendig side
 3. Du bør måle flere steder, da hullet kan være skævt
 4. Herefter skal du fratrække 2,5 cm
 5. Du har nu karmmålet på din dobbelte terrassedør. Det er karmmålet, du skal bestille din dobbelte terrassedør i.

 

Hvad er min dørs åbningsretning?

Når der er tale om en dobbelt terrassedør, vil der kun være en primær dør. Denne dør kan altid anvendes, hvorimod den anden dør kun kan anvendes, såfremt den primære dør er åben. Derfor skal du kun bestemme åbningsretningen for den primære dør. Når åbningsretningen bestemmes, er det vigtigt, at du står på den side, som døren åbner til. Er døren derfor indadgående, skal du stå på den indvendige side. Omvendt er døren udadgående, skal du stå på den udvendige side. Dernæst skal du bestemme i hvilken side, hængslerne skal placeres for den primære dør. Er døren udadgående og er hængslerne placeret i højre side, er døren højre udadgående. Er døren indadgående med hængsler placeret i højre side, er døren højre indadgående.

 

Skal jeg vælge 2 eller 3 lags glas?

Vi anbefaler normalvis kun 3 lags glas til Energi A huse og til store vinduesvægge, da tilbagebetalingstiden ellers vil være for lang.

 

Energisprosser eller gennemgående sprosser?

Vi anbefaler som standard udelukkende energisprosser, da energisprosser er limet på glasset og dermed ikke bryder glasset. Det gør energisprosser til det energivenlige valg. Gennemgående sprosser går til sammenligning igennem glasset og gør derved døren mindre energivenlig.

Bemærk: Jo flere sprosser din dobbelte terrassedør får des dårligere vil lysindfaldet automatisk blive.

 

Skal min dobbelte terrassedør have en lås?

Hvis du vil indbrudssikre din dobbelte terrassedør, vil det være en god ide at vælge et paskvilgreb med lås. På den måde har du mulighed for at låse og gemme nøglen til din dobbelte terrassedør, når du ikke er hjemme. Dermed vil en eventuel indbrudstyv ikke kunne bruge din dobbelte terrassedør som udgang.

 

Kan jeg børnesikre min dobbelte terrassedør?

Ja. Hvis du tilvælger et paskvilgreb med trykknap, vil døren kun kunne åbnes, hvis knappen trykkes ned samtidigt med, at du drejer paskvilgrebet.

 

Skal min dobbelte terrassedør have en bremse?

En bremse tillader, at du kan fastlåse din dobbelt terrassedør i en given position. Derfor er den meget praktisk, hvis du ønsker at kunne lufte ud uden, at din dør smækkes i eller op. Vær dog opmærksom på at din dør kun vil kunne åbnes 90 grader, hvis du tilvælger bremse. Uden bremse vil din dør til sammenligning kunne åbnes 180 grader.

Bemærk: Det er kun muligt at få en bremse på den primære dør – altså den dør, som du vil bruge som standard.

 

Skal min dobbelte terrassedør have et udvendigt håndtag?

Det er ikke nødvendigt med et udvendigt håndtag, men hvis du gerne vil have mulighed for at lukke døren udefra, bør du tilvælge det. Ulempen er dog, at du altid vil skulle huske at låse døren fra indvendig side.

Bemærk: Det vil kun være muligt at få et udvendigt håndtag til vores dobbelte terrassedøre i træ og træ/alu.

 

Gør et dobbelt spændstykke min dobbelte terrassedør mere robust?

Mange spørger os om døren rent konstruktionsmæssigt bliver stærkere, hvis spændstykker monteres på døren. Det gør den ikke. Du skal derimod tilvælge dobbelt spændstykker til din dør, hvis du gerne vil tilføre døren et klassisk og traditionelt udtryk.