Fragt fra: 395,-

Telefonen åbner kl 08:00

Grundet en opdatering i Google Chrome browseren, kan du opleve at hjemmesiden kører langsomt eller slet ikke svarer. Oplever du dette, bør du genåbne vores hjemmeside i en anden browser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

OK, LUK BESKED

Træ/alu dør

Vinduesgrossistens døre i træ/alu serien er konstruereret i en stærk trækonstruktion, som er beklædt med en pulverlakeret aluminiumsprofil på den udvendige side. Det gør, at døren bliver utrolig vejrbestandig og dermed hårdfør overfor vind og vejr. Ved at vælge en træ/alu dør får du dermed en dør, som er næsten vedligeholdelsesfri.

Udover at din træ/alu dør bliver næsten vedligeholdelsesfri på den udvendige side, får du stadig fordelen ved at have en indvendig profil i træ. Dermed beholder du træet charme på indvendig side. Træmateriale din træ/alu dør bliver fremstillet i fingerskarret. På den måde er træet kvalitetsoptimeret således, at risikoen for at knaster vil blive synlige, og at harpiks vil trække ud gennem malingen bliver minimeret.

Vores træ/alu døre anvendes oftest til nybyggeri samt moderne typehuse fra 60’erne og fremefter. Dørtypen kan dog anvendes i de fleste boliger, da den udvendige aluprofil er designet til at ligne en trædør så meget som muligt. Samtidigt kan den indvendige træprofil fås med en moderne eller klassisk profil, hvilket betyder, at man sagtens kan få en næsten vedligeholdelsesfri dør og beholde hyggen indefra.

Klassisk

Moderne

Moderne

Få en træ/alu dør der passer til dit behov

Vores træ/alu døre kan alle tilpasses efter dine ønsker og behov ved hjælp af vores prisberegner. Inden du går i gang med dette, foreslår vi, at du læser nedenstående informationer om vores forskellige træ/alu døre, så du bliver bedst rustet til at vælge den træ/alu dør, der opfylder dit behov.

Facadedør i træ/alu

Det der kendetegner en facadedør er, at den kan designes på mange forskellige måder. En facadedør kan bestå af henholdsvis en eller flere fyldninger, glasarealer, sprosser og spændstykker. Hvordan træ/alu døren designes afhænger af boligens resterende udseende, samt om døren vil skulle anvendes som en bryggersdør eller hoveddør. På grund af dørens mange designmuligheder, betyder det også, at døren kan anvendes til stort set alle boligtyper.

En af vores mest solgte produkter er en facadedør med en fyldning i bunden og et glasfelt i toppen. Denne type træ/alu dør tillader lys at trænge ind i boligen og derfor vil den også ofte anvendes som bryggersdør. Til hoveddøren vil mange ofte vælge en anden type træ/alu dør – eksempelvis en pladedør eller en facadedør med et sideparti. Dette gøres for at få hovedindgangen til at skille sig ud fra bagindgangen.

Som standard leveres vores facadedøre uden lås og håndtag, men der vil være udfræset huller, så du let selv kan montere begge dele. Hvis du ønsker, at vi skal montere lås og håndtag i din træ/alu dør, kan du tilvælge begge dele i vores prisberegner under henholdsvis ‘dørhåndtag’ og ‘cylinder’.

Sideparti i træ/alu

Hvis du gerne vil have et imponerende indgangsparti kan et sideprati være med til at give dig det.

Udover at et sideparti tilfører eksklusivitet til din bolig, er det også ofte en praktisk løsning. Hvis du vælger en dør uden glas og sammensætter det med et eller to sidepartier med glas, tillader det eksempelvis lys at trænge ind i din éntre. Derudover giver det også dig mulighed for at kigge ud, inden du åbner døren.

Bemærk: Hvis du ønsker at dit sideparti skal have spændstykke i bunden, skal du være opmærksom på, at det er vigtigt, at bundtrinnet på døren er i samme højde som sidepartiets bundstykke. Hvis de ikke er lige høje, vil dørens nedre ramme ikke flugte med sidepartiets spændstykke. Hvis sidepartiet ikke skal have spændstykke i bunden, er højden på bundtrin/bundstykke ikke relevant.

Højde på bundtrin/bundstykke:

  • Hårdttræ bundtrin: 45 mm højt
  • Bundstykke som sidekarme: 45 mm højt
  • Aluminium bundtrin: 25 mm højt

Dobbelt facadedør i træ/alu

En dobbelt facadedør kendetegnes ved, at den kan designes på et utal af måder ved hjælp af en eller flere fyldninger, glasfelter, sprosser og spændstykker. Hvordan disse elementer kombineres afhænger af, hvilket udtryk man ønsker sin bolig skal have. Derved kan dørtypen anvendes til de fleste boligtyper i Danmark.

Den dobbelte facadedør ses ofte i ældre boliger med et traditionelt udseende og vil typisk benyttes som hoveddør, da den er med til at give enhver bolig et flot indgangsparti, som vil skille sig ud fra bagindgangen.

Døren kan også anvendes til mere moderne boliger. Hvis et moderne udtryk ønskes, anbefaler vi, at antallet af sprosser og fyldninger holdes til et minimum.

Vores dobbelte facadedøre leveres som standard uden håndtag og lås, men vi kan sagtens montere både håndtag og lås i din træ/alu dør. Hvis det ønskes, skal det blot tilvælges i vores prisberegner under henholdsvis ‘dørhåndtag’ og ‘cylinderlås’.

Terrassedør i træ/alu

Hvis en nem udgang til have, terrasse eller altan ønskes, så er en terrassedør uundværlig. Alle vores terrassedøre er designet præcis som vores facadedøre – eneste forskel er at vores terrassedøre i stedet for et almindeligt håndtag har et paskvilgreb i stedet. Derudover kan vores terrassedøre som standard kun åbnes og lukkes indefra og derfor er der heller ikke monteret en lås på indvendig side, da dette ikke er en nødvendighed. Hvis cylinderlås og et udvendigt håndtag ønskes, vil det kunne tilvælges i prisberegneren under ‘lås terrassedør’.

Det vil også være muligt at vælge at få håndtaget med bremse. Dette skal blot tilvælges under ‘bremse’ i prisberegneren. Fordelen ved at vælge bremse er, at man ved hjælp af håndtaget kan låse sin træ/alu dør fast i alle positioner, når det står åbent. På den måde kan man undgå at terrassedøren blæser i eller op. Bemærk: Såfremt bremse tilvælges vil døren kun kunne åbnes 90 grader modsat standard 180 grader.

Alle vores træ/alu terrassedøre fås som indadgående og udadgående, dog er de fleste terrassedøre udadgående, da døren derved ikke tager plads i stuen eller på værelset ved åbning.

Udestuelementer i træ/alu

Vores udestueelementer anvendes som navnet antyder ofte til udestuer, men de kan dog anvendes til alle rum.

Forskellen på vores udestueelementer og vores fastkarmsvinduer med og uden opluk er, at udestueelementer kan fås med spændstykke i top og bund.

Bemærk: Hvis du skal montere et udestueelement ved siden af en terrassedør, er det vigtigt, at dørens bundtrin og udestueelements bundstykke er lige højt. Hvis de ikke er lige høje vil udestueelementets spændstykke ikke flugte med dørens nedre ramme. Hvis udestueelementet er uden spændstykke er højden på bundtrin/bundstykke ikke relevant.

Højde på bundtrin/bundstykke:

  • Hårdttræ bundtrin: 45 mm højt
  • Bundstykke som sidekarme: 45 mm højt
  • Aluminium bundtrin: 25 mm højt

Dobbelt terrassedør i træ/alu

Hvis du gerne vil have let adgang til din altan, terrasse eller have, så er en dobbelt terrassedør et oplagt valg. Udover let adgang til udendørsarealer giver en dobbelt træ/alu dør også et fantastisk udkig, ligesom den også tilfører din bolig med et godt lysindfald.

Alle vores terrassedøre er designet og udformet nøjagtigt som vores facadedøre. Det eneste der adskiller de to dørtyper er lukkesystemet. Hvor en facadedør kan åbnes, lukkes og låses både fra indvendig og udvendig side, er dette ikke muligt for en terrassedør med et standard lukkesystem. Som standard kan en terrassedør kun åbnes og lukkes indefra og derfor er en cylinderlås ikke nødvendig. Lås og udvendigt håndtag kan dog tilvælges i prisberegneren under ‘lås terrassedør’.

Håndtag med bremse kan også tilvælges under ‘bremse’ i prisberegneren. Fordelen ved en bremse er, at man ved hjælp af håndtaget kan låse sin træ/alu dør fast i forskellige positioner. Derved kan man undgå at døren blæser op eller i, når døren er åben. Bemærk: Ved valg af bremse kan døren maksimalt åbnes 90 grader. Uden bremse vil døren kunne åbnes 180 grader.

Vores terrassedøre fås både med indadgående og udadgående åbningsretning. Den mest gængse åbningsretning for terrassedøre er dog udadgående, da døren derved ikke tager plads i stuen eller på værelse, når det er åbent.

Pladedør i træ/alu

Kendetegnet for en pladedør er, at døren består af to plader samt et højtisolerende skummateriale, som er placeret imellem de to plader. Som standard er begge plader helt plane, men de kan også fås med enten skrå eller lodrette udfræsninger, hvis et klassisk udtryk ønskes.

Det er også muligt at få døren med et lille vindue. På den måde har man mulighed for at se ud ad døren og derudover får entreen også et lille lysindfald. Glasfelterne tilbydes i 4 forskellige variationer: 45 drejet kvadrat, halvcirkel, cirkel samt et aflangt glasfelt.

Pladedøren har eksisteret i mange år og er derfor en meget populær dør. Når det kommer til nybyg, anvendes der oftest udelukkende pladedøre, da en træ/alu dør med to plane plader har et meget enkelt og rent udtryk, som oftest foretrækkes til nybyg med et moderne udseende.

Halvdør i træ/alu

Halvdøren eller stalddøren anvendes ofte til bondehuset eller sommerhuset. Fordelen ved at få en halvdør i stedet for en almindelig facadedør er, at man har mulighed for at åbne hele døren eller blot den øverste del af døren. Derved er døren meget praktisk samtidigt med, at den kan tilføre bondehuset eller sommerhuset en god portion charme.

Ligesom vores facadedøre kan halvdøren designes lige præcis, som man ønsker den. Dette gøres ved hjælp af vores prisberegner, hvor antal af glasfelter og fyldninger kan vælges.

Som standard leveres døren uden lås og uden håndtag, men døren vil være gjort klar, så disse let kan monteres. Vi kan også montere lås og håndtag for dig. Hvis dette ønskes skal dørhåndtag og cylinderlås blot tilvælges i prisberegneren under henholdsvis ‘dørhåndtag’ og ‘cylinderlås’.

Hæveskydedør i træ/alu

En skydedør har eksisteret i mange år. Derfor ses døren også i mange forskellige boligtyper – både klassiske og moderne boligtyper.

Fordelen ved skydedøren er, at den ikke har noget svingareal, og derfor optager den ikke plads hverken inde eller ude. Derudover tillader døren et godt lysindfald og et godt udkig til udendørsarealerne.

En anden fordel ved skydedøren er ligeledes, at døren tillader, at man i sommeråret let kan inddrage have, terrasse eller altan i boligen, ligesom man let kan besvæge sig mellem ude og inderum.

Fandt du ikke døren, du søgte?

Kundens individuelle behov er altid Vinduesgrossistens udgangspunkt. Vinduer og døre skal matche boligens stil og kundens ønsker, og derfor tilbyder vi altid en høj grad af fleksibilitet i form af et meget bredt udvalg af standardprodukter og specialprodukter.

Derfor hvis du ikke kan finde den træ/alu dør, som du søger, her på Vinduesgrossisten.dk, bedes du gøre følgende:

  • Læg de standardenheder, du ønsker at købe, i indkøbskurven. Gem indkøbskurven og vent med at gennemføre betalingen.
  • Tag kontakt til os på tlf.: 72 62 90 40 eller e-mail info@vinduesgrossisten.dk og uddyb, hvilke specialprodukter, du ønsker. Så føjer vi de ønskede varer til din indkøbskurv i løbet af 1-2 hverdage. Du modtager en mail fra os, når vi har tilføjet dine specialprodukter til din indkøbskurv.
  • Herefter kan du gennemføre hele din bestilling.