Fragt fra: 395,-

Telefonen åbner kl 08:00

Grundet en opdatering i Google Chrome browseren, kan du opleve at hjemmesiden kører langsomt eller slet ikke svarer. Oplever du dette, bør du genåbne vores hjemmeside i en anden browser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

OK, LUK BESKED

Energiruder og glastyper

Vinduesgrossisten tilbyder et bredt sortiment af energiruder og glastyper, så du kan skræddersy dine vinduer og døre efter dit unikke behov. Det er muligt at kombinere de forskellige typer af ruder således, at et vindue eksempelvis kan være støjreducerende, indbrudshæmmende og energibesparende på samme tid.

Som standard leveres alle Vinduesgrossistens vinduer og døre med en 2 lags lavenergirude med argon gasfyldning samt varmkant. Den varme kant bevirker, at ruden har en højere temperatur langs kanten end en standardrude, hvilket betyder at træk og kuldenedfald minimeres. Alle Vinduesgrossistens energiruder er godkendt efter kravene i EN 1279.

Nedenfor kan du se de forskellige glastyper, som vi som standard kan tilbyde. Hvis du gerne vil have en rudetype, som ikke fremgår af nedenstående, er du velkommen til at kontakte os på info@vinduesgrossisten.dk eller tlf. 72 62 90 40, så vil vi gerne undersøge om, vi kan tilbyde den specifikke rudetype, som du ønsker.

2 eller 3 lags lavenergirude

Som standard leveres alle vores vinduer og døre med en 2 lags lavenergirude med varmkant. Ruden har en u værdi på 1,1. Hvis du ønsker en bedre u værdi kan vores 3 lags superlavenergirude med en u værdi på 0,8 tilvælges.

Lyddæmpende glas

Ønsker du at reducere udefrakommende støj, er lyddæmpende glas det rette valg. Uønsket støj kan med lyddæmpende glas reduceres med ca. 35 DB. Glasset kan fås til både 2 og 3 lags energiruder.

Cotswold glas

Cotswold glas benyttes oftest til badeværelser og facadedøre, hvor du gerne vil have lys ind, men uden mulighed for at kigge ind. Mønstret i cotswold glas består af vertikale streger, der kan sammenlignes med årerne i et træ.

Sandblæst glas

Ønsker du at minimere muligheden for indkig til specifikke rum i boligen? Så er sandblæst matteret glas den rette løsning. Dette glas benyttes ligesom cotswold glas oftest til badeværelser og til facadedøre.