Fragt fra: 395,-

Telefonen åbner kl 08:00

Grundet en opdatering i Google Chrome browseren, kan du opleve at hjemmesiden kører langsomt eller slet ikke svarer. Oplever du dette, bør du genåbne vores hjemmeside i en anden browser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

OK, LUK BESKED

Materiale og design

Vinduesgrossistens vinduer og døre kan bestilles i tre forskellige kvalitetsmaterialer; træ, træ/alu og plast.

Klassisk

Moderne

Trævinduer

Materiale trae

Alle vores vinduer og døre i træserien er forarbejdet i fineste kvalitet i en gennemgående, solid trækonstruktion af kernetræ på alle udvendige flader med glaslister i træ på tre sider samt en indfarvet alubundglasliste. Dette forlænger vinduets levetid, ligesom et smukkere resultat opnås.

Da træ er et naturprodukt, indeholder det fra naturens side knaster. For at undgå at vores vinduer og døre med tiden danner harpiksudtræk, leveres alle vores trævinduer og døre i fingerskarret træ. Fingerskarring er en proces, hvor knaster fjernes, hvorefter træet samles igen. Dermed undgår du at skulle fjerne harpiksudtræk.

Vores trævinduer og døre passer til de fleste boligtyper, men hvis du ønsker at tilføre et klassisk og elegant look til din bolig, så er trævinduer og trædøre et rigtigt godt valg.

Vi kan levere produkterne i en lang række aktuelle RAL farver inklusiv en eller flere friskluftventiler efter dit ønske. Alt træet kommer fra bæredygtig produktion. Beregn pris på vores trævinduer og trædøre her. Du kan også se vores forskellige snittegninger

Træ/alu vinduer

Materiale trae/alu

Døre og vinduer fra Vinduesgrossistens træ/alu serie er forarbejdet i en stærk trækonstruktion med en aluminiumsprofil udvendigt. Dette betyder, at vinduet eller døren er meget håndfør over for solens stråler og vind og vejr generelt.

Vælger du derfor vores træ/alu produkter, får du elementer, der er meget nemme at vedligeholde, og som ikke skal males udendørs. Samtidig får du flotte naturlige trævinduer indenfor.

Da træ er et naturprodukt, indeholder det fra naturens side knaster. For at undgå at vores vinduer og døre med tiden danner harpiksudtræk, leveres alle vores trævinduer og døre i fingerskarret træ. Fingerskarring er en proces, hvor knaster fjernes, hvorefter træet samles igen. Dermed undgår du at skulle fjerne harpiksudtræk.

Vi kan levere produkterne i en lang række aktuelle RAL farver inklusiv en eller flere friskluftventiler efter dit ønske. Beregn pris på vores træ/alu vinduer og træ/alu døre her. Du kan også se vores forskellige snittegninger

Plastvinduer

Materiale plu

Vinduer og døre i plast er vedligeholdelsesfrie og er meget nemme at rengøre. Hvis du vælger vores udadgående plastvinduer eller plastdøre, får du kvalitetsprodukter, som du kan glæde dig over i mange år frem.

Plastvinduer og plastdøre er konstrueret med plus isolering og med en profilopbygning med 5 kamre. Dette sikrer en kraftig isolering uden kuldebroer. Vores plastelementer fås i forskellige RAL farver. Beregn pris på vores udadgående plastvinduer og plastdøre her. Du kan også se vores forskellige snittegninger

Plastvinduer Dreje/kip

Materiale pli

Fordelen ved vinduer og døre i plast er, at de vedligeholdelsesfrie og meget nemme at holde rene. Hvis du vælger vores indadgående dreje/kip vinduer eller døre, får du kvalitetsprodukter, som holder sig pæne i mange år frem.

Plastvinduer og plastdøre er konstrueret med plus isolering og med en profilopbygning med 5 kamre. Dette sikrer en kraftig isolering uden kuldebroer. Vores plastelementer fås i forskellige RAL farver. Beregn pris på vores indadgående dreje/kip plastvinduer og plastdøre her. Du kan også se vores forskellige snittegninger

Åbningsretning

Det er vigtigt, at du vælger de mest optimale åbningsretninger for dine nye vinduer og døre. Hvilke elementer skal være indadgående, og hvilke skal være udadgående? Det spiller en stor rolle i hverdagen, at du får valgt den mest praktiske løsning.

Er der eksempelvis et udhæng udenfor, som du bør undgå, at dine vinduer og døre støder imod? Så skal du vælge indadgående vinduer. Og er din entre lille, kan du vælge en udadgående dør, så du udnytter alle kvadratmeter bedst muligt.

Brug vores tegning og gennemgå samtlige rum i huset, og skriv ned, om vinduerne og dørene skal være indadgående eller udadgående, og om de skal være højrehængte eller venstrehængte. Tag højde for hvor meget og til hvad, I bruger de enkelte rum i boligen.