Fragt fra: 395,-

Telefonen åbner kl 08:00

Grundet en opdatering i Google Chrome browseren, kan du opleve at hjemmesiden kører langsomt eller slet ikke svarer. Oplever du dette, bør du genåbne vores hjemmeside i en anden browser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

OK, LUK BESKED

Farver til vinduer og døre

Når du bestiller dine nye vinduer og døre i træ, træ/alu eller plast fra Vinduesgrossisten, skal du også vælge, hvilken farve elementerne skal have. Her kan du vælge mellem standardfarver og specialfarver. Med farvevalget kan du give din bolig et unikt udseende og understrege den arkitektoniske stil. Vores standardfarver passer til de allerfleste arkitektoniske byggestile og byggetraditioner i Danmark, men vi tilbyder også en række specialfarver, der kan fremhæve husets særpræg og give det ekstra personlighed.

Har du farveønsker ud over de 11 standardfarver, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mulighed for at levere vores produkter i de fleste RAL farver.

Standardfarver til træ, træ/alu og plast

Elementer i træ, træ/alu og plast leveres som standard i hvid RAL 9010 – udvendigt og indvendigt. Du kan mod et pristillæg vælge en anden RAL farve, og mod et yderligere tillæg kan du tilvælge forskellige RALfarver ude og inde.

Specialfarver kun til træ/alu

Sablé farverne, som også er vist i farveskemaet til højre, anvendes kun til den udvendige alubeklædning, og kan derfor kun vælges, når du bestiller træ/alu vinduer eller døre.