Fragt fra: 395,-

Telefonen åbner kl 08:00

Grundet en opdatering i Google Chrome browseren, kan du opleve at hjemmesiden kører langsomt eller slet ikke svarer. Oplever du dette, bør du genåbne vores hjemmeside i en anden browser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

OK, LUK BESKED

Trædøre

Vores trædør består af højkvalitets fyrretræ fra inderst til yderst. Træet kommer fra en bæredygtig produktion, hvor det som følge af det kolde klima kun vokser to til tre måneder om året. Det kolde klima medvirker derfor til, at træet vokser meget langsomt, hvilket gør, at træet bliver mere robust og derved får en bedre holdbarhed. For at minimere risikoen for synlige knaster og harpiksudtræk, er alle vores trædøre blevet fingerskarret. Dermed er så mange knaster som muligt blevet fjernet fra det træ, der vil bliver brugt til at producere din trædør. 

Vores trædøre passer til de fleste boliger – både til bondehuset hvor dørene ofte vil have klassiske fyldninger og sprosser – og til funkisvillaen hvor en moderne pladedør ofte foretrækkes. Bemærk, når du bestiller hos os, kan du selv bestemme om din trædør skal have en klassisk eller moderne profil.

Klassisk

Moderne

Få en trædør der passer til dit behov

Ved hjælp af vores prisberegner kan alle vores trædøre let tilpasses til dine ønsker og behov. Men før du går i gang med at dette, foreslår vi, at du læser nedenstående informationer omkring vores forskellige dørtyper. På den måde er du bedst rustet til at vælge den trædør, der opfylder dit behov.

Facadedør i træ

En facadedør kan også kaldes for en rammedør. Det der kendetegner en rammedør er, at den består af et fyldningsareal og/eller et glasareal, som kan designes alt efter ønske. Derudover kan din trædør fås med sprosser og dobbelt spændstykke i bunden, hvis et mere klassisk udtryk ønskes.

En facadedør i træ kan udformes på mange forskellige måder, og har derfor stor betydning for boligens udseende. På grund dørens mange designmuligheder kan den anvendes til de fleste boligtyper.

Vores mest populære facadedør består af en fyldning i bunden og et enkelt glasfelt i toppen. Denne type trædør anvendes ofte som en bryggersdør, da den er enkel samtidig med, at den tillader lys at trænge ind i bryggerset. Til hoveddøren vil mange ofte vælge at tilføje sprosser eller designe døren med mere end én fyldning. På den måde kan man få hoveddøren til at skille sig ud fra bryggersdøren.

Vores facadedøre leveres som standard uden lås og håndtag, men døren vil altid være klargjort, så du let selv kan montere lås og håndatag. Hvis håndtag og lås ønskes monteres, skal dette blot tilvælges i vores prisberegner under henholdsvis ‘dørhåndtag’ og ‘cylinder’.

Sideparti i træ

Hvis du ønsker at gøre noget ekstra ud af dit indgangsparti, kan det være en god ide at sammensætte din trædør med 1-2 sidepartier.

Udover at det tilfører eksklusivitet til din bolig, er det også en praktisk løsning. Hvis du vælger at få dit sideparti med glas, tillader det eksempelvis lys at trænge ind i din éntre, ligesom det også giver dig mulighed for at kigge ud, hvis din trædør ikke har et glasfelt.

Bemærk: Hvis dit sideparti skal have spændstykke i bunden, er det vigtigt, at bundtrin/bundstykke på henholdsvis facadedør og sideparti er i samme højde, så sidepartiets spændstykke flugter med dørens nedre ramme.

Højde på bundtrin/bundstykke:

  • Hårdttræ bundtrin: 45 mm højt
  • Bundstykke som sidekarme: 45 mm højt
  • Aluminium bundtrin: 25 mm højt

Dobbelt facadedør i træ

En dobbelt facadedør kan også kaldes for en dobbelt rammedør. Kendetegnet for en rammedør er, at den består af et glasareal og/eller et fyldningsareal. Derudover er det muligt at tilvælge sprosser og dobbelt spændstykke i bunden, hvis døren skal have et mere klassisk udtryk.

Denne type trædør bliver ofte anvendt i ældre klassiske boliger, såsom patriciervillaer, og er med til at give enhver bolig et flot og imponerende indgangsparti. Alle vores døre kan designes lige efter dine ønsker, derfor hvis et simpelt udtryk ønskes, kan man eksempelvis vælge at få døren uden fyldninger og uden sprosser, men hvis et mere klassisk udtryk ønskes, kan man  vælge at få døren med fyldninger og sprosser.

Vores dobbelte facadedøre er som standard uden lås og håndtag, men hvis det skal monteres fra fabrikken side, skal det blot vælges i prisberegneren under henholdsvis ‘dørhåndtag’ og ‘cylinder’.

Terrassedør i træ

En terrassedør er uundværlig, hvis man holder af frisk luft og nem adgang til at benytte altan, have eller terrasse. Vores terrassedøre er udformet og designet præcis på samme måde som Vinduesgrossistens facadedøre – det der adskiller de to typer af trædøre er lukkesystemet. Hvor en facadedør altid kan låses og åbnes udefra, så er dette ikke nødvendigt for en terrassedør. Vores terrassedøre kan derfor som standard kun åbnes indefra – derfor er der heller ingen lås monteret som standard, da dette ikke er nødvendigt. Dette vil dog kunne tilvælges i prisberegneren.

Hvis det ønskes, kan man tilvælge at få terrassedørens greb med bremse. På den måde kan man ved at dreje paskvilgrebet ned låse døren fast i alle positioner. Derved kan man undgå, at døren blæser op eller i. Hvis dette tilvælges skal man være opmærksom på, at døren ikke vil kunne åbnes mere end 90 grader.

Vores terrassedøre i træ kan fås både som udadgående og indadgående, men normalt vil de fleste vælge at få deres terrassedør som udadgående, da døren svingareal derved ikke optager plads i stuen eller på værelset.

Udestuelementer i træ

Udestueelementer anvendes ikke overraskende ofte til udestuer, men vinduesgrossistens udestueelementer kan anvendes til alle rum i en bolig.

Det der adskiller udestueelementer i træ fra vores fastkarmsvinduer med og uden opluk er, at vores udestueelementer kan fås med et enkelt spændstykke i bunden. Samtidigt er det også muligt at tilvælge spændstykke i top.

Bemærk: Hvis du ønsker at sætte et udestueelement sammen med en terrassedøre, og hvis du vælger at få dit udestueelement med spændstykke i bunden, er det vigtigt, at bundstykke/bundtrin på udestueelement og terrassedør er i samme højde. På den måde sikrer du dig at spændstykkerne flugter.

Højde på bundtrin/bundstykke:

  • Hårdttræ bundtrin: 45 mm højt
  • Bundstykke som sidekarme: 45 mm højt
  • Aluminium bundtrin: 25 mm højt

Dobbelt terrassedør i træ

En dobbelt terrassedør giver dig et skønt udsyn over haven eller terrassen og tillader masser af lys at trænge ind. Hvis man gerne vil tilføre sin bolig et eksklusiv udtryk, vil en dobbelt terrassedør derfor være en god løsning. Samtidigt tillader en dobbelt terrassedør, at man kan inddrage terrassen, haven eller altanen i boligen ligesom man nemt at bevæge sig mellem inderum og uderum.

Vores terrassedøre er konstrueret på samme måde som vores facadedøre, den eneste forskel på de to typer af trædøre er blot lukkesystemet. En facadedør kan altid låses og åbnes udefra, men når man køber en terrassedør skal man være opmærksom på, at trædøren kun har håndtag monteret indvendigt. Derfor har døren som standard heller ikke en lås monteret, da det ikke er nødvendigt. Hvis man ønsker at få monteret en lås på det indvendige håndtag eller hvis man ønsker at få et håndtag monteret på udvendig side, vil det kunne tilvælges i prisberegneren.

Mange vælger at få en bremse monteret i grebet på terrassedøren. Derved kan man undgå at døren blæser i eller op, når man lufter ud. Man skal dog være opmærksom på, at døren ikke vil kunne åbnes mere end 90 grader, hvis man får en bremse monteret.

Alle vores terrassedøre fås både som udadgående og indadgående. Normalvis vil de fleste dog vælge at få en terrassedør som udadgående, da man derved sparer plads i stuen eller på værelset.

Pladedør i træ

Det der kendetegner en pladedør er, at døren som standard består af to plane plader med højtisolerende skummateriale imellem. Den udvendige plade kan dog også fås med lodrette eller skrå udfræsninger for et mere klassisk udtryk.

Hvis man gerne vil have mulighed for at kigge ud eller, hvis man ønsker et lille lysindfald i sin éntre, kan man vælge at få døren med en glasudskæring. Som standard tilbyder vi 4 former for glasudskæringer: Halvcirkel, cirkel, 45 grader drejet kvadrat samt et aflangt glasfelt.

Pladedøre er en traditionel dør, og derfor ses den anvendt i alle boligtyper – både i ældre boliger og i helt nye boliger. Pladedøre er eksempelvis den mest populære dør, når det kommer til nybyg, da en pladedør med en plan plade giver en bolig et meget enkelt og rent udtryk.

Halvdør i træ

En halvdør – ofte kaldet en stalddør – er et fint match til eksempelvis et sommerhus i træ eller et hus på landet. En halvdør giver mulighed for, at hele døren eller blot den øverste halvdel, kan åbnes. Derved er døren meget praktisk samtidigt med, at stilen er nostalgisk og hyggelig.

Vinduesgrossistens halvdør i træ kan designes på mange forskellige måder alt efter, hvilket udtryk man ønsker døren skal have. Dette gøres ved hjælp af vores prisberegner hvor det er muligt at vælge, hvor mange glasfelter og fyldninger, man ønsker døren skal have.

Alle vores trædøre leveres som standard uden håndtag og uden cylinderlås. Døren vil dog være klargjort, så begge dele let kan monteres. Hvis du ønsker, at vi skal montere håndtag og lås for dig på din trædør, kan du tilvælge det i prisberegneren under ‘dørhåndtag’ og ‘cylinderlås’ i specifikationer.

Hæveskydedør i træ

En hæveskydedør er et oplagt valg, hvis et stort lysindfald og let adgang til haven ønskes. En skydedør passer til alle boligtyper, da den har eksisteret i mange år, men anvendes især til boliger, som har et moderne udseende.

Da en skydedør ikke har noget svingareal, er det en fordel at vælge sådan en dør, hvis man ikke har plads til at en dør skal åbne indad eller udad.

Vores skydedøre i træ har altid en cylinderlås monteret på indvendig side.

Fandt du ikke døren, du søgte?

Kundens individuelle behov er altid Vinduesgrossistens udgangspunkt. Vinduer og døre skal matche boligens stil og kundens ønsker, og derfor tilbyder vi altid en høj grad af fleksibilitet i form af et meget bredt udvalg af standardprodukter og specialprodukter.

Derfor hvis du ikke kan finde den trædør, som du søger, her på Vinduesgrossisten.dk, bedes du gøre følgende:

  • Læg de elementer, du ønsker at købe, i indkøbskurven. Gem indkøbskurven og vent med at gennemføre betalingen.
  • Tag kontakt til os på tlf.: 72 62 90 40 eller e-mail info@vinduesgrossisten.dk og uddyb, hvilke specialprodukter, du ønsker. Så føjer vi de ønskede varer til din indkøbskurv i løbet af 1-2 hverdage. Du modtager en mail fra os, når vi har tilføjet dine specialprodukter til din indkøbskurv.
  • Herefter kan du gennemføre hele din bestilling.