Fragt fra: 395,-

Telefonen åbner kl 08:00

Grundet en opdatering i Google Chrome browseren, kan du opleve at hjemmesiden kører langsomt eller slet ikke svarer. Oplever du dette, bør du genåbne vores hjemmeside i en anden browser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

OK, LUK BESKED

Support og service

Vi gør altid vores bedste for at levere vinduer og døre i høj kvalitet, hvis der mod forventning er opstået et problem med produktet, problemer med transporten/leveringen eller du blot ønsker service af dit produkt skal du oprette en support opgave via vores system.

Reklamationer

Hvis du oplever problemer med dit/dine produkter og du forventer det er en reklamation kan du oprette en supportsag, og vi vil komme og servicere din/dine elementerHvis du er i tvivl om din sag er reklamationsberettiget, kan du se monteringsvejledning samt vejledning ved transportskader nedenfor.Bemærk: Det er vigtigt ved reklamationer hvor du oplever fejlen allerede inden montagen at du ikke monterer elementerne, før du har været i dialog med serviceafdelingen. Du kan læse mere om betingelserne og hvad du skal være opmærksom på nedenfor.

Service

Hvis du har problemer med dine produkter og det ikke er en reklamation eller blot ønsker smøring mm., er du velkommen til at oprette en support på opgaven og vi vil komme og servicere dine produkter.

Hvis du har ønsket service eller dit reklamationsbesøg ikke er reklamationsberettiget tager vi en fastpris for servicebesøget og tilretningen af fejlen, hvis det er muligt at løse. Prisen er 1.195 kr. inkl. moms, arbejdsløn og kørsel – ekskl. reservedele efter aftale med dig. Bemærk: gælder kun i jylland og på brofaste øer, samt for produkter leveret af Vinduesgrossisten ApS

Sådan gør du

For at oprette en support sag skal du være logget ind på din konto på Vinduesgrossisten.dk. Det gør du ved at klikke på ’log ind’ øverst i højre hjørne og indtaste din mailadresse og personlige kode, som du har oprettet i forbindelse med dit køb.

Når du er logget ind, skal du klikke på “Service og support” i menuen til venstre og vælge “Opret support sag” Her skal du uploade et billede af dit problem. Når din anmeldelse er indsendt, kan du løbende følge status på din support sag ved igen at logge ind på din profil.

Supportvejledning

support
download Download PDF

Her kan du læse om de trin du skal igennem for at oprette en support sag.

Her kan du se en video, der viser dig de trin du skal igennem for at oprette en support sag.

Monteringsvejledning

Her kan du downloade monteringsvejledninger til de forskellige vinduestyper. Bemærk: Flere forhold spiller ind når det gælder korrekt montering, herunder dit hus’ specifikke konstruktion. Derfor er vores monteringsvejledning kun vejledende.

Reklamationsvejledning ved transportskader

Hvis der er opstaet pa et af elementerne under transport, modyager du ordrem med forbehold for skade, laes alle betingelserne her, og hvordan du forholder dig,