Fragt fra: 395,-

Telefonen åbner kl 08:00

Grundet en opdatering i Google Chrome browseren, kan du opleve at hjemmesiden kører langsomt eller slet ikke svarer. Oplever du dette, bør du genåbne vores hjemmeside i en anden browser, f.eks. Internet Explorer, Safari, Edge eller Firefox.

OK, LUK BESKED

Gratis sikkerhedspakke

Udover at vores vinduer og døre som standard er besværlige at bryde ind i, har vi opgraderet alle beslag på vores træ og træ/alu elementer. Dette forlænger indbrudstiden betydeligt og indbrudstyven vil derfor højst sandsynligt gå videre til et andet hus, hvor det er lettere at bryde ind.

Knastfrit kvalitetsfyr

Vores vinduer og døre i træ og træ/alu er fremstillet af langsomtvoksende kvalitetsfyr, som er kendt for dets styrke og holdbarhed. For at undgå harpiksudtræk er træet fingerskarret, hvilket betyder at knaster er skåret væk. Træet er ligeledes lamineret, hvilket gør, at træet vil have svært ved at slå sig.

Vinduer og døre efter mål

ALLE vores vinduer og døre bliver udelukkende produceret efter vores kunders egne mål. Det betyder også, at du let kan designe din dør eller vindue ud fra dine specifikke behov. Eksempelvis kan du selv bestemme om elementet skal have almindeligt klart glas eller matteret sandblæst glas.

10 års garanti

Vi har 10 års garanti på ALLE vores vinduer og døre i træ, træ/alu og plast. Garantien dækker fabrikationsfejl og materialefejl. Såfremt uheldet skulle være ude, er du dermed sikret med vores 10 års garanti. Det er din garanti for en god kvalitet.

Kort leveringstid

Med et topmoderne produktionsapparat har vi en kort leveringstid. Det betyder, at vi er blandt de hurtigste i Danmark, når det kommer til levering af specialfremstillede vinduer og døre. Se nærmere omkring leveringsuge i indkøbskurven.

Danmarks bedste kundeservice

Hos Vinduesgrossisten går vi op i at give vores kunder den bedste oplevelse – hele vejen rundt. En af vores kerneværdier er ‘tryghed’, og det er derfor omdrejningspunktet i alt, vi gør. Derfor tilbyder vi også alle vores kunder personlig vejledning, hvis der er behov for dette.

Høj kundetilfredshed

Vi sætter en stor dyd i at give alle vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor er vi utrolig stolte over alle de positve tilbagemeldinger vi løbende får. Hvis du vil læse vores anmeldelser på Trustpilot, kan du klikke her.

Kun 10% i forudbetaling

Når du bestiller dine vinduer og døre hos os, skal du kun betale 10% i forudbetaling. Når ordren bliver afsendt fra fabrikken, trækker vi automatisk de sidste 90%.

Få uforpligtende råd og vejledning på telefonen

72 62 90 40

Mandag til fredag: 8.00-16.00
Lørdag og søndag: 10.00-14.00
Helligdage: Lukket

info@vinduesgrossisten.